Financieringsaanvraag
Financieringsaanvraag

Zakelijk vastgoed financieren

Snel duidelijkheid

Korte doorlooptijden

Persoonlijke aanpak

Architecture Financiering General

De financiering van zakelijk vastgoed regelt u bij OIMIO.nl

Bent u op zoek naar de financiering van zakelijk vastgoed? OIMIO.nl beschikt over een ervaren en gedreven team dat u adviseert over de beste manier om uw zakelijk pand te financieren. Of het nu gaat om een beleggingsfinanciering voor een investering in commercieel vastgoed of de ontwikkeling van onroerend vastgoed binnen de logistieke sector, laat ons weten wat uw plannen zijn. Samen met u kijken we wat de mogelijkheden zijn om uw dromen waar te maken. Vraag direct vrijblijvend de financiering van uw zakelijk vastgoed aan via de website.

Wat houdt het financieren van zakelijk vastgoed in?

Met een zakelijk pand financieren bedoelen we de financieringsvorm waarbij u zakelijk vastgoed wilt aanschaffen met behulp van een lening. OIMIO.nl richt zich op het financieren van vastgoed in de zakelijke markt. Zodra u vastgoed wilt aanschaffen of verbouwen, heeft u een zakelijke financiering voor dit onroerend goed nodig. Het kopen van zakelijk vastgoed kan diverse redenen hebben. Zo kan het vastgoed dienen als distributiecentrum, opslagruimte of bedrijfspand, maar kan het ook gaan om woningen die commercieel verhuurd gaan worden. Aangezien het kopen van vastgoed voor velen een kostbare aangelegenheid is, gebruikt men hier vrijwel altijd een financiering voor zakelijk vastgoed voor. Door middel van financiering van een kredietverstrekker kunt u meteen het vastgoed gebruiken en verhuren, waarbij u het geleende bedrag na een bepaalde termijn aflost. Zo kunt u meteen investeren in uw commerciƫle vastgoed en de benodigde uitbreiding voor de groei waarmaken.

Hoe werkt het financieren van zakelijk vastgoed?

Bij het aanschaffen van zakelijk vastgoed, heeft u naar alle waarschijnlijkheid een bepaald stuk commercieel vastgoed op het oog. U doet in dat geval een financieringsaanvraag op onze website. Wij onderzoeken de door u geleverde informatie bij de aanvraag en adviseren u vervolgens over de hoogte van het krediet dat wij kunnen verstrekken. Factoren die een rol spelen bij het financieren van zakelijk vastgoed, zijn de waarde van het zakelijk vastgoed, uw eigen vermogen, de capaciteit die u heeft om het krediet terug te betalen, uw ervaring in de vastgoedbranche en beschikbare zekerheden. De financiering van zakelijk vastgoed is maatwerk. Daarom beoordelen wij de bedrijfsgegevens en financiƫle documenten per aanvraag apart. Naar aanleiding van ons aanbod is het aan u of u de financiering accepteert. Vervolgens krijgt u de financiering uitbetaald en begint de van tevoren afgesproken aflostermijn.

Vraag vrijblijvend financiering voor uw zakelijk vastgoed aan

Zoekt u een manier om uw winkelpand te financieren of wilt u een bepaald commercieel of zakelijk vastgoed financieren? OIMIO.nl bekijkt samen met u de mogelijkheden voor het financieren van zakelijk vastgoed. Doe meteen een financieringsaanvraag via onze website.

Een initiatief van NIBC Bank

© Oimio 2023