Financieringsaanvraag
Financieringsaanvraag

Winkelpand financieren

Snel duidelijkheid

Korte doorlooptijden

Persoonlijke aanpak

Architecture Financiering General

Uw winkelpand financieren bij OIMIO.nl

Bent u als ondernemer of investeerder op zoek naar manieren om een winkelpand te financieren? Investeren in een bruisende binnenstad of een aangenaam wijkwinkelcentrum biedt kansen in deze dynamische sector. Door allerlei drempels lukt het soms niet om een financiering voor zakelijk vastgoed te realiseren. OIMIO.nl onderzoekt uw situatie om verder te kijken naar de mogelijkheden. Verzend dan ook vrijblijvend uw financieringsaanvraag, zodat wij u een mooi aanbod voor de financiering van uw winkelpand kunnen doen.

Kansen binnen de financiering van winkelpanden

Door de komst van het online winkelen en de vele lockdowns hoeft het geen uitleg dat het voor winkeleigenaren een behoorlijke uitdaging is om te blijven voortbestaan. De markt voor winkelvastgoed staat dan ook op scherp. Hierbij is wel een verschil te zien tussen stadscentra in steden en winkelpanden in wijkwinkelcentra. Waar de supermarkten, bouwcentra en wijkwinkels blijven voortbestaan, hebben met name de stadscentra met leegstand te maken. Als gedreven vastgoedondernemer biedt deze situatie echter ook kansen. Zo is de verwachting dat het commercieel vastgoed voor winkels mogelijk in waarde kan dalen, waardoor een bepaald winkelpand sneller binnen uw mogelijkheden ligt.

Winkelpand financieren met een zakelijke hypotheek

Voor de aankoop of verbouwing van een winkelpand biedt OIMIO.nl een zakelijke hypotheek om het vastgoed te financieren. Hoe hoog de leensom is, hangt af van uw situatie. Zo verstrekken wij een lening op basis van de waarde van het vastgoed. Eigen inbreng is gewenst, maar is niet de methode hoe wij de hoogte van de hypotheek bepalen. De minimale leensom is bovendien € 2.500.000,-. Bij de aanvraag van de financiering voor uw winkelpand vragen wij u een zo compleet mogelijk beeld te geven van uw portefeuille. Vervolgens stellen we aan de hand van uw gegevens de optimale financiering voor uw winkelpand vast. Ook spelen elementen als de kredietcapaciteit van uw onderneming en uw kennis van de sector een rol. Het is vervolgens aan u of u met de financiering voor het bedrijfspand in zee gaat. Als u het aanbod accepteert, ontvangt u de financiering en start de overeengekomen aflostermijn.

Vraag de financiering van uw winkelpand aan op de website

OIMIO.nl beschikt over een uitgebreid team aan ervaren en gepassioneerde experts op het gebied van zakelijk vastgoed financieren, met onder meer een bouwfinanciering, beleggingsfinanciering en brugfinanciering. Zodra u een aanvraag heeft gedaan, geven wij u snel een transparant advies over de opties van uw financieringsaanvraag. Zo kunt u gelijk stappen ondernemen binnen uw bedrijfsproces. We hanteren bovendien korte lijnen, waardoor wij altijd voor u klaar staan om uw vragen te beantwoorden. Meer informatie over onze dienstverlening? Doe dan een financieringsaanvraag voor uw winkelpand via onze website.

Een initiatief van NIBC Bank

© Oimio 2023