Financieringsaanvraag
Financieringsaanvraag

Vastgoedhypotheek rente

Snel duidelijkheid

Korte doorlooptijden

Persoonlijke aanpak

Architecture Financiering General

Vastgoedhypotheek rente

OIMIO voor de beste vastgoedhypotheek met rente

Overweegt u om vastgoed aan te kopen of wilt u uw huidige vastgoedobjecten herfinancieren? In dat geval is het van belang dat u de vastgoed financiering op orde heeft. Welke vastgoedhypotheek met rente past bij uw wensen en financiële opties? OIMIO voorziet u als dochteronderneming van NIBC Bank van professioneel advies. Wij zijn gespecialiseerd in het financieren van bedrijfsvastgoed. Van kortlopende vastgoedfinanciering voor een verbouwing tot beleggingsvastgoed financieren, samen met u onderzoeken we de mogelijkheden om de meest succesvolle resultaten te behalen. Benieuwd welke vastgoedfinanciering en rente bij u past? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de website voor meer inlichtingen.

Wat houdt een vastgoedhypotheek met rente in?

Bij een vastgoedhypotheek sluit u een zakelijke lening af waarmee u zakelijke vastgoedobjecten kunt aankopen. Deze hypotheek is enkel in het leven geroepen voor professionals en beleggers binnen het vastgoed. Met de vastgoedhypotheek financiert u onder meer bedrijfspanden, huizen en appartementen die bedoeld zijn voor verhuur en commercieel vastgoed.

Herfinancieren door vastgoedhypotheek met rente

Een vastgoedhypotheek met rente afsluiten is niet alleen gunstig voor het aanschaffen van nieuwe objecten. Ook voor vastgoed dat al in uw bezit is, kan herfinanciering van het vastgoed voordelige effecten hebben. Zo kunt u met een nieuwe vastgoedfinanciering mogelijk een lager rentetarief betalen op uw lening. Ook kan het zijn dat u door de herfinanciering een overwaarde verkrijgt die u kunt gebruiken voor de uitbreiding van uw vastgoed. Bekijk wel de voorwaarden van uw huidige hypotheekverstrekker om te onderzoeken of u met een eventuele boete bij oversluiting te maken krijgt. OIMIO informeert u graag over de financiële mogelijkheden, om te analyseren wat voor u de meest rendabele optie is.

Hoe wordt bij vastgoedfinanciering de rente bepaald?

De hoogte van de rente bij een vastgoedhypotheek hangt af van een aantal elementen. Allereerst beïnvloedt de lengte van de rentevaste periode de hoogte van de rente bij de vastgoedfinanciering. Over het algemeen geldt dat hoe korter de rentevaste periode is, des te lager de rente zal zijn. Dit betekent echter niet dat een korte rentevasteperiode altijd voordeliger is. Als bijvoorbeeld de rente jaarlijks aanzienlijk stijgt, betaalt u uiteindelijk toch meer bij een korte rentevaste periode. De specialisten van OIMIO berekenen daarom graag voor u wat de meest voordelige optie is. In de tweede plaats speelt de verhouding tussen de hoogte van de hypotheek en de marktwaarde van het vastgoed een rol. Tenslotte hangt de hoogte van de vastgoedhypotheek rente af van de volledige omvang van uw leningen bij OIMIO.

Neem contact op voor uw nieuwe vastgoedhypotheek met rente

Wilt u weten wat de huidige rentetarieven zijn of hoe u de meest voordelige vastgoedhypotheek met rente afsluit? Neem direct contact op via onze website voor de actuele rentetarieven. Dankzij onze persoonlijke aanpak en korte doorlooptijden weet u snel waar u aan toe bent.

Een initiatief van NIBC Bank

© Oimio 2023