Financieringsaanvraag
Financieringsaanvraag

Enkele recente transacties

Glosec Heerlen

Glosec

Wonen

10,5 miljoen

We zijn er trots op dat we met OIMIO hebben kunnen bijdragen aan het realiseren van aantrekkelijke en leefbare ruimtes voor de jonge generatie in Heerlen.

Een voormalig ziekenhuis uit 1958 is verbouwd tot een modern appartementencomplex met maar liefst 141 appartementen, elk voorzien van een eigen keuken en badkamer. Hierdoor wordt nu comfortabele en betaalbare huisvesting geboden aan studenten in zuid Limburg!

OIMIO feliciteert Glosec (aannemer), Live & Be | Co-living Studios en Jeroen Greve voor het succesvol afronden van dit indrukwekkende project!

Bata Group

Gemengde Portefeuille

8,6 miljoen

Met trots kunnen wij u mededelen dat wij onlangs een financieringstransactie hebben afgesloten met de Bata Group. Deze transactie betrof een investeringsfinanciering voor een portefeuille van 23.827 m², bestaande uit 3 monumentale kantoorpanden en 4 licht-industriële panden, gelegen aan het Europaplein 1 te Best.

De locatie is beter bekend als C'park Bata, een bedrijventerrein nabij de stad Eindhoven, dat kantoorruimte, bedrijfsruimte en atelierruimte te huur aanbiedt, aan middelgrote bedrijven.
De panden zijn modern en goed onderhouden en vormen een uitstekende aanvulling op de portefeuille van OIMIO.

OIMIO feliciteert Bata Group en Floris Vastgoed Specialisten met het afsluiten van deze transactie en dankt hen voor de efficiënte en vlotte samenwerking.

Bata Group
Hilton Hotel

Hilton Hotel

Hotel

5,5 miljoen

Wij zijn trots om te melden dat wij voor Mulleners Vastgoed B.V. met succes een (langjarige) beleggingsfinanciering hebben kunnen realiseren voor het luxe, net opgeleverde Hilton Hotel in Sittard.

Het object dat wordt geëxploiteerd door Black Label Hotels is er een met een rijke historie. Het voormalig Bisschoppelijk College aan de Parklaan (gebouwd in 1908) heeft de afgelopen 3 jaar een volledige transformatie doorgemaakt naar een luxe hotel met 90 kamers.

OIMIO feliciteert Mulleners Vastgoed B.V. met de realisatie van dit prachtige monument en een geslaagde financiering voor het project!

Jovi Investments

Kantoor

6 miljoen

Wij zijn trots om te melden dat wij voor Jovi Groep met succes een (langjarige) beleggingsfinanciering hebben kunnen realiseren die de aankoop van het multi-tenant kantoorgebouw “Bologna” mogelijk heeft gemaakt. Het gefinancierde pand (energielabel C) beschikt over 11.375 m² VVO representatieve kantoorruimte aan de Louis Braillelaan 80 te Zoetermeer (kantorenpark Rokkeveen), verdeeld over 11 verdiepingen.

Het object is reeds grotendeels verhuurd. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid met 206 parkeerplaatsen. Dit project, gecombineerd met de ervaring en hands-on werkwijze van de Jovi Groep, past naadloos in onze portefeuille. OIMIO feliciteert Jovi Groep met de aankoop en geslaagde financiering voor het Project!

Jovi
Contentus1

Contentus

Gemengde Portefeuille

4,5 miljoen

Wij zijn verheugd te melden dat OIMIO en Assets.nl succesvol een beleggingsfinanciering hebben verzorgd voor Contentus B.V. De financiering van de (gemixt) Haagse vastgoedportefeuille past naadloos in de strategie van Contentus B.V.

Contentus B.V.: "Yusuf Savas heeft samen met Rob Hams op perfecte wijze invulling gegeven aan onze financieringswensen. De deal was snel rond met gunstige voorwaarden."

Rob Harms van Assets.nl: "Door de prettige samenwerking kon er snel geschakeld worden om het beste voor de klant te realiseren. Bedankt weer voor het vertrouwen!"

Bottelaarpassage

Winkel

6 miljoen

Urban Interest heeft de Almeerse Bottelaarpassage verkocht aan Palu Retail Fund C.V. De aankoop is gefinancierd door OIMIO en het bedrijf PROPERTY & FINANCE adviseerde de nieuwe eigenaar bij de transactie. De heer Demir van Palu Retail Fund C.V. geeft aan dat de aankoop past binnen de strategie van het fonds vanwege de locatie en de mix van gebruikers.

De Bottelaarpassage biedt een variëteit van 40 winkels en is gesitueerd in het centrum van Almere met een totale oppervlakte van 6.300 vierkante meter. In de winkelpassage treft men veel kleine zelfstandig ondernemers die een verrijking zijn voor de Almeerse binnenstad, waar verder veelal grotere winkelconcerns zijn gehuisvest.

De Bottelaarspassage
Capricorn De Meern

Capricorn Capital

Kantoor

8,5 miljoen

Voor Capricorn heeft OIMIO een financiering verzorgd voor haar investering in het New Delphi kantoor in Utrecht/De Meern. Dit voormalige hoofdkantoor van Oracle omvat circa 10.265 m² kantoorruimte verdeeld over 5 bouwlagen.

Het kantoor wordt volledig gerenoveerd en geschikt gemaakt voor gebruik naar de huidige standaarden (met energielabel A). Een deel van het kantoor is al in gebruik genomen door onder andere Fujitsu en Frame Offices.

Live & Be

Wonen

3,9 miljoen

Voor een Family Office heeft OIMIO de transformatie van een voormalig kantoorpand naar 78 studio appartementen mogen gefinancierd. Deze units zijn geschikt voor studenten en starters en bieden betaalbare woonruimte aan haar bewoners.

Het object in het centrum van Kerkrade biedt een full service concept aan haar bewoners met onder andere een fitnessruimte, gemeenschappelijke ruimte op de begane grond en wasruimte.

Liveandbe
Parkinggroningen

Q-Park Groningen

Parkeren

2,7 miljoen

Wij zijn blij mede te delen dat OIMIO succesvol een beleggingsfinanciering heeft afgesloten voor het herfinancieren van de parkeergarage "Museum Centrum" in het centrum van Groningen.

Deze parkeergarage wordt beheerd door Q-park en heeft een ideale ligging in het centrum van Groningen. Deze parkeergarage past prima in het actieve beleid van de gemeente om een alternatief te bieden voor het parkeren op straat. 

Wij nemen contact op met u

Ontvang vrijblijvend meer informatie en uitleg over wat wij voor u kunnen betekenen

Een initiatief van NIBC Bank

© Oimio 2023