Financieringsaanvraag
Financieringsaanvraag

Soorten commercieel vastgoed financieringen

 • Beleggingsfinanciering

  Beleggen in vastgoed met een goed direct rendement. Voor de aankoop of herfinanciering van bestaande portefeuilles verstrekken wij financieringen met looptijden tot 5 jaar.

 • Bouwfinanciering

  Voor de bouw van woningen, logistiek of ander type vastgoed verstrekken wij bouwfinancieringen om de realisatie of transformatie van uw project mogelijk te maken.

 • Brugfinanciering

  Financieren kan bij ons al met een looptijd vanaf 12 maanden. Voor de overbrugging van bijvoorbeeld de voorbereiding van een grote verbouwing of transformatie.

Lees meer over wie wij zijn en wat wij voor u kunnen betekenen.

OIMIO One-pager

Type commercieel vastgoed dat wij financieren

 • Picture Placeholder

  Kantoren

  Een prettige werkomgeving is voor iedereen belangrijk. Wellicht deels vanuit huis en deels op kantoor. Een goede bereikbaarheid, een prettig werkklimaat en goede faciliteiten horen in ieder geval bij een prettige kantooromgeving.

 • Winkel Financiering

  Winkels

  Investeren in een levendige binnenstad of een prettig wijkwinkelcentrum? Naast winkelen krijgt beleving een steeds centralere plek in deze veranderende functie van binnenstad of wijkcentrum.

 • Bedrijfsmatig

  Bedrijfsmatig

  De markt van productie en kleinschalige opslag is uniek vanwege de diversiteit aan sectoren en gebruikers. Deze gebruikers zijn vaak nauw verbonden met lokale economische activiteiten en het MKB – de motor van de Nederlandse economie – is sterk vertegenwoordigd.

 • Logistiek Financiering

  Logistiek

  Door de snel toenemende acceptatie van internetwinkelen zit de markt voor grootschalige opslag van goederen sterk in de lift. Maar hoe kunnen we de last-mile het beste inregelen?

 • Hotel

  Hotels

  COVID-19 heeft een grote impact gehad op de hotelmarkt. De markt voor particulieren en toeristen zullen makkelijker uit deze crisis komen dan hotels gericht op het zakelijke segment.

 • Wonen

  Wonen

  Het tekort aan goede betaalbare woningen wordt steeds groter en zichtbaarder. Nieuwbouw en transformaties moeten voor nieuw aanbod zorgen, maar dat vergt wel een lange adem.

 • Parkeren Financiering

  Parkeren

  In steeds meer gemeenten is parkeren onder de grond onderdeel van een actief beleid om de binnenstad aantrekkelijker en bereikbaarder te maken.

 • Zorg

  Zorg

  De toenemende vergrijzing maakt goede zorg- woonconcepten steeds belangrijker. Ook wordt eerstelijns zorg steeds vaker door private partijen aangeboden en hoef je hiervoor niet meer naar het ziekenhuis.

 • Gemengd

  Gemengde portefeuilles

  Als belegger kan het interessant zijn om te investeren in combinatiepanden of je investeringen te spreiden naar verschillende types vastgoed. Ook deze portefeuilles kunnen als onderpand dienen voor een financiering.

Direct een financieringsaanvraag met ons delen

Op zoek naar een commercieel vastgoed financiering? Wij beantwoorden elke aanvraag.

Type commercieel vastgoed

Type financiering

Onze aanpak

 • Snel duidelijkheid

  Wij geven u snel duidelijkheid over de mogelijkheden van een financieringsaanvraag. Zo weet u direct waar u aan toe bent.

 • Korte doorlooptijden

  Door gebruik te maken van efficiënte processen kunnen wij een korte doorlooptijd realiseren.

 • Persoonlijke aanpak

  Onze relatiemanagers zijn altijd bereikbaar en komen graag langs om de mogelijkheden voor financiering met u te bespreken.

Architecture Financiering General

Wij zijn experts in commercieel vastgoed en hebben een ervaren en gedreven team.

Ons track record

Onze relatiemanagers

Wij spreken u graag, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Contact

Wij nemen contact op met u

Ontvang vrijblijvend meer informatie en uitleg over wat wij voor u kunnen betekenen.

Een initiatief van NIBC Bank

© Oimio 2023