Financieringsaanvraag
Financieringsaanvraag

Vastgoedfinancier OIMIO groeit door naar EUR 250 miljoen

Nieuwsbericht

OIMIO is onderdeel van NIBC Bank, en richt zich met vastgoedfinancieringen op het mid-market-segment (EUR 2,5 miljoen – EUR 15 miljoen). Het nieuwe initiatief is gestart vlak voor de eerste lockdown in 2020 en heeft nu de kwart miljard-mijlpaal bereikt.

Stabiele groei

De portefeuille van OIMIO is zeer divers in type vastgoed, maar ook in geografische spreiding. De leningportefeuille bestaat uit financieringen van kantoor- en bedrijfspanden, winkelcentra, hotels, parkeergarages en bouwfinancieringen voor nieuw te realiseren woningen. De objecten zijn gelegen in heel Nederland, van de Randstad tot aan Groningen en Maastricht. Met een gemiddelde hoofdsom van EUR 6,3 miljoen heeft OIMIO al vele klanten mogen verwelkomen.

Snel duidelijkheid en een persoonlijke aanpak

OIMIO onderscheidt zich door haar klanten snel duidelijkheid te geven over financieringsmogelijkheden en korte doorlooptijden te hanteren. Vooral de persoonlijke aanpak wordt door klanten erg gewaardeerd.

Uitdagende markt

Het zijn uitdagende tijden in het vastgoed en de sterk opgelopen rente dwingt de markt om te komen tot een nieuw evenwicht. Maar juist in uitdagende tijden zijn er kansen voor ondernemers en wordt flexibiliteit van een financier gevraagd. “Wij financieren door de cyclus heen en we willen een betrouwbare partner zijn voor onze klanten voor de langere termijn. We groeien dus niet om het groeien, maar omdat we echt het verschil willen maken.”, aldus Jeroen Belt, Executive Director van OIMIO.

OIMIO 250 miljoen

Een initiatief van NIBC Bank

© Oimio 2023