Financieringsaanvraag
Financieringsaanvraag

Vacature: Marketing & Communicatie Stagiair

Vacature

Oktober 2021

 

OIMIO is op zoek naar een stagiair om een boost te geven aan haar marketing activiteiten! OIMIO is een relatief nieuw initiatief van NIBC Bank, maar al lang geen start-up meer. Voor de volgende groeifase wordt een actieve marketing campagne gestart. Dit wordt een combinatie van online traditionele kanalen. Denk aan Google ads, LinkedIn campagnes, podcast, maar ook radio en geschreven media. Ben jij creatief en vind je het leuk om mee te helpen om deze campagnes vorm te geven. Neem dan contact met ons op.

 

Wie zoeken wij? 

Word jij enthousiast van het organiseren en opzetten van nieuwe marketing campagnes en het maken van en vormgeven van de inhoud hiervan, dan zijn we op zoek naar jou!

Om dit te realiseren zoeken wij:

  • Creativiteit en flexibiliteit
  • Zelfstandigheid en initiatief nemen
  • Affiniteit met online, media, audio en video
  • Beschikbaarheid voor minstens drie maanden
  • Studerend aan HBO of Universiteit op het gebied van creativiteit, media, communicatie, en/of journalistiek

 

Interesse?

Laat het ons weten! Geef s.v.p. aan per wanneer en voor hoe lang je beschikbaar bent (minimaal 3 maanden). Wij zijn erg benieuwd naar jouw ideeën! Als je meer informatie wilt kun je contact op nemen met Jeroen Belt (jeroen.belt@OIMIO.nl). Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met onze HR Infodesk via askhr@nibc.com. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

 

Solliciteer direct

OIMIO Kantoor

Een initiatief van NIBC Bank

© Oimio 2023