Financieringsaanvraag
Financieringsaanvraag

OIMIO sluit een herfinanciering af met Annexum

Transactie

Juli 2022

Annexum

OIMIO sluit een herfinanciering af met Annexum

Wij zijn verheugd om te melden dat wij een succesvolle herfinanciering hebben kunnen afsluiten met Annexum voor een hotel en kantoorgebouw, beiden gesitueerd nabij het bekende expositie- en congrescentrum MECC Maastricht, de Universiteit Maastricht en het Academisch Ziekenhuis Maastricht.
 
Het hoogwaardige hotelgebouw (4 sterren), volledig gerenoveerd in 2018, is verhuurd aan NH Hotels, en beschikt over 275 hotelkamers en 11 vergaderzalen.
 
Het moderne kantoorgebouw, recentelijk opgewaardeerd door het renoveren van de hoofdentree, is gelegen aan de Gaetano Martinolaan, en wordt voornamelijk verhuurd aan het Academisch Ziekenhuis Maastricht.

Dankzij de goede samenwerking met Annexum en korte lijnen hebben we deze deal binnen enkele weken tot een succesvol einde kunnen brengen. Beiden objecten zijn een zeer mooie toevoeging aan het OIMIO Portfolio.

 

Over OIMIO
OIMIO is onderdeel van NIBC Bank en houdt zich bezig met vastgoedfinancieringen in het mid-market segment van € 2,5 – € 15 miljoen. OIMIO verstrekt bouw-, belegging- en brugfinancieringen voor alle type commercieel vastgoed binnen Nederland.

Een initiatief van NIBC Bank

© Oimio 2023