Financieringsaanvraag
Financieringsaanvraag

OIMIO sluit een financieringstransactie met Saxum & Firmum

Transactie

Juni 2022

Saxum & Firmum

OIMIO sluit een financieringstransactie met Saxum & Firmum Vastgoed

Graag vermelden wij dat we met succes een financieringstransactie hebben gesloten met Saxum & Firmum Vastgoed. Wij hebben deze faciliteit verstrekt voor de bouw van 30 moderne appartementen in Hardenberg, op de locatie van het voormalige hotel/restaurant De Bokkepruik. Het bouwproject zal worden uitgevoerd door Schutte Bouw & Ontwikkeling, onderdeel van Aan de Stegge Verenigde Bedrijven. Het ontwerp is verzorgd in samenwerking met Beltman Architecten.

Saxum & Firmum: “Na aankoop van deze prachtige locatie in Gemeente Hardenberg hebben we in NIBC / OIMIO een professionele financier gevonden voor de realisatie van 30 appartementen. Het proces met OIMIO liep gemakkelijk, snel en we willen jullie daarvoor hartelijk danken!”

Roodhals Capital: “Graag willen wij OIMIO bedanken voor de prettige samenwerking waarin de persoonlijke contacten als zeer positief zijn ervaren. OIMIO is een ondernemende partij die meedenkt met de klant. Mede hierdoor is dit financieringstraject tot een goed einde gebracht en kijken wij uit naar het resultaat.”

OIMIO: “Dankzij de goede samenwerking en korte lijnen hebben we deze deal tot een succesvol einde kunnen brengen. Wij hebben er alle vertrouwen in dat Saxum & Firmum dit project tot een goed einde zal brengen, deze ontwikkeling is een zeer mooie toevoeging aan de gemeente Hardenberg.”

Saxum & Firmum Vastgoed werd in deze transactie bijgestaan door Roodhals Capital en Het Notarieel. OIMIO werd in deze transactie geadviseerd door Drees & Sommer. Graag willen wij Leon Peters, Jorgen Kruit en alle overige betrokkenen bedanken voor de prettige samenwerking. We zien uit naar het resultaat.

 

Over OIMIO
OIMIO is onderdeel van NIBC Bank en houdt zich bezig met vastgoedfinancieringen in het mid-market segment van € 2,5 – € 15 miljoen. OIMIO verstrekt bouw-, belegging- en brugfinancieringen voor alle type commercieel vastgoed binnen Nederland.

Een initiatief van NIBC Bank

© Oimio 2023