Financieringsaanvraag
Financieringsaanvraag

OIMIO realiseert een acquisitie financiering voor MNK Partners

Transactie

Wij feliciteren MNK PARTNERS met de succesvolle financiering van de aankoop van twee moderne en duurzame kantoor-/bedrijfsobjecten, gelegen in Oude Meer en Amsterdam Zuid-Oost.

Naast deze objecten omvat de financiering ook een eerder verworven modern kantoorgebouw uit 2003, gelegen in kantorenpark Papendorp in Utrecht. Dit pand, met energielabel A, is volledig verhuurd aan Mazars en goed bereikbaar via de A2 en A12 en heeft een bushalte voor de deur. Het heeft 37 parkeerplaatsen.

Het bedrijfsgebouw met ondersteunende kantoorfunctie aan de Fokkerweg in Oude Meer ligt op eigen grond binnen het Fokker Logistics Park. Het pand is goed onderhouden en grenst direct aan Schiphol, met de snelwegen A4 en A9 in de buurt. Het energiezuinige gebouw met energielabel A is in 2005 op maat gemaakt voor Fokker Service Group en biedt 55 parkeerplaatsen.

Het kantoorgebouw met commerciële ruimte aan de Keienbergweg 100 in Amsterdam, ook met energielabel A, dateert uit 2008. Het ligt aan de A2 in Amsterdam Zuid-Oost, is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer en beschikt over 55 parkeerplaatsen.

Na de aankoop van de objecten zal MNK Partners maatregelen nemen om de portefeuille nog duurzamer te maken.

MNK Partners is een vermogensbeheerder met kantoren in Parijs, Londen, Luxemburg en Warschau en treedt op als beheerder van alternatieve beleggingsfondsen in Europa met een aanzienlijke Europese vastgoedportefeuille.

Lees dit nieuws op LinkedIn.

Over OIMIO

OIMIO richt zich op de financiering van commercieel vastgoed en -projecten binnen Nederland tussen EUR 2,5 miljoen en EUR 15 miljoen. 

MNK Partners1

Een initiatief van NIBC Bank

© Oimio 2023