Financieringsaanvraag
Financieringsaanvraag

OIMIO laat een sterke groei zien in 2022

Nieuwsbericht

De portefeuille van OIMIO laat een sterke groei zien van 76,4%, met een uitstaande bedrag dat uitkwam op EUR 254m, vergeleken met EUR 144m in het voorgaande jaar.

Ondanks de toegenomen economische onzekerheid, waaronder de hoge inflatie en een sterk gestegen rente, zijn we trots op de groei van onze portefeuille.
Dit mooie resultaat benadrukt onze sterke positie om financiering te verstrekken voor commerciële vastgoedprojecten aan ontwikkelaars, bouwers, investeerders en vermogende ondernemers binnen de commerciële vastgoedsector.

Hoewel we de uitdagingen die voor ons liggen erkennen, hebben we er vertrouwen in dat OIMIO goed gepositioneerd is om deze uitdagingen aan te gaan. 

Jeroen Belt, Executive Director OIMIO: “Het eerste kwartaal van 2023 zit er bijna op en de contouren voor een uitdagend jaar in de vastgoed sector tekenen zich af. Ondanks alle tegenwind blijven wij voor al onze bestaande en nieuwe relaties een betrouwbare en ondernemende financiële partner voor het financieren van commercieel vastgoed tussen €2,5 en €15 miljoen.

OIMIO

OIMIO richt zich op de financiering van commercieel vastgoed en -projecten binnen Nederland tussen EUR 2,5 miljoen en EUR 15 miljoen.

Italian Trulli

OIMIO Kantoor

Een initiatief van NIBC Bank

© Oimio 2023