Financieringsaanvraag
Financieringsaanvraag

OIMIO en Amrâth Hôtels hebben hun handtekening gezet voor de financiering van twee 4-sterren hotels

Nieuwsbericht

27 juni 2023 – Den Haag

Deze overeenkomst behelst de financiering voor het Berghotel Amersfoort en Airport Hotel Rotterdam. Met de toevoeging van deze twee hotels is Amrâth Hôtels in staat om haar totale aanbod in Nederland uit te breiden naar veertien locaties.

Joris Rietveld, Rietveld Finance Consultancy: “Na een relatief korte periode van professionele samenwerking hebben we samen een mooi resultaat bereikt!”

Het Amrâth Airport Hotel Rotterdam

Dit hotel is gelegen bij de entree van Rotterdam – The Hague Airport, en biedt met zijn 99 hotelkamers, 9 vergaderzalen, een restaurant met terras en ca. 170 parkeerplaatsen een mooie uitvalsbasis voor zowel recreatieve als zakelijke bezoekers aan Rotterdam.

Het Amrâth Berghotel Amersfoort

Het historische Amrâth Berghotel Amersfoort, gelegen in het Amersfoortse Bergkwartier en met een geschiedenis die teruggaat tot 1880, beschikt tegenwoordig over 88 hotelkamers, 16 vergaderzalen, een restaurant met terras en ruime parkeergelegenheid. Met de uitvalswegen en het Centraal Station op slechts 2,5 km afstand en een bushalte dichtbij geniet Amrâth Berghotel Amersfoort van een centrale ligging en uitstekende bereikbaarheid voor zowel zakelijke congressen als de leisure reiziger.

Amrâth werd in deze transactie bijgestaan door Joris Rietveld en Desmond Beyer van Bricks & More Finance Solutions.

Lees dit nieuws op LinkedIn.

Over OIMIO

OIMIO richt zich op de financiering van commercieel vastgoed en -projecten binnen Nederland tussen EUR 2,5 miljoen en EUR 15 miljoen. 

OIMIO En Amrâth Hôtels Hebben Hun Handtekening Gezet Voor De Financiering Van Twee 4 Sterren Hotels

Een initiatief van NIBC Bank

© Oimio 2023