Financieringsaanvraag
Financieringsaanvraag

OIMIO breidt haar werkgebied uit

Nieuwsbericht

Februari 2022

Vastgoed financieren van 2,5 tot 15 miljoen

OIMIO breidt haar werkgebied uit

De vastgoedfinancier zet in op verdere groei in het mid-market segment van commercieel vastgoed met financieringen tussen €2,5-15 miljoen.

 

Om bestaande en nieuwe klanten nog beter te kunnen bedienen verruimt OIMIO haar dienstverlening en richt zich nu op het gehele middensegment tot €15 miljoen.

OIMIO is twee jaar geleden opgericht om een deel van de markt te bedienen waar minder aandacht voor was door bestaande partijen in de markt. OIMIO is ook afgelopen jaar sterk gegroeid. Hierbij is duidelijk geworden dat de aanpak van OIMIO goed past bij financieringen tot €15 miljoen. Mede door deze verruiming wordt er volop ingezet om verdere groei mogelijk te maken.

 

“We zien in de markt dat er voor financieringen vanaf €15 miljoen een breed aanbod is van partijen, zowel vanuit Nederlandse als buitenlandse financiers. Het segment daaronder wordt niet altijd goed bediend en daar ligt onze focus. De verruiming naar financieringen tot €15 miljoen is een belangrijke stap voor ons om er nu en in de toekomst te zijn voor onze bestaande en nieuwe klanten. Met een slimme, snelle en persoonlijke aanpak.“, aldus Jeroen Belt, Executive Director OIMIO.

 

Over OIMIO
OIMIO is onderdeel van NIBC Bank en houdt zich bezig met vastgoedfinancieringen in het mid-market segment van € 2,5 – € 15 miljoen. OIMIO verstrekt bouw-, belegging- en brugfinancieringen voor alle type commercieel vastgoed binnen Nederland.

 

 

Een initiatief van NIBC Bank

© Oimio 2023