Financieringsaanvraag
Financieringsaanvraag

OIMIO bestaat 2 jaar!

Nieuwsbericht

Februari 2022

IMG 1819

OIMIO bestaat 2 jaar!

Het is inmiddels alweer 2 jaar geleden dat de officiële lancering van OIMIO plaatsvond, gestart vanuit de overtuiging dat klanten in het mid-market segment in commercieel vastgoed ook recht hebben op een snelle, professionele en persoonlijke aanpak. Een aanpak zonder lange wachttijden en bureaucratische processen, maar met snel duidelijkheid en 1 vast aanspreekpunt.

Het voordeel is dat klanten van OIMIO, als onderdeel van NIBC Bank, kunnen vertrouwen op decennia lange kennis en ervaring in de Nederlandse vastgoedmarkt. We startten OIMIO dus niet onvoorbereid.

Inmiddels is de portefeuille hard gegroeid en zijn vele mooie vastgoedambities gerealiseerd met de leningen die OIMIO heeft mogen verstrekken. Maar welk type vastgoed werd nu het meest gefinancierd de afgelopen twee jaar? Wat was de grootste financiering en wat de kleinste? En welke financieringsvorm was nou het meest populair? U kunt het terugzien in de infographic hieronder.

Jeroen Belt: “We kijken met trots terug op de afgelopen 2 succesvolle jaren waarin we mooie projecten hebben kunnen financieren en daarmee vastgoedambities van ondernemers hebben kunnen helpen realiseren.

Wij willen al onze klanten, ons netwerk en alle waardevolle contacten bedanken voor deze eerste periode en we kijken uit naar de komende jaren waarin we met OIMIO onze sterke groei verder willen doorzetten!”.

Italian Trulli

Een initiatief van NIBC Bank

© Oimio 2023