Financieringsaanvraag
Financieringsaanvraag

NIBC vastgoed financiering

Snel duidelijkheid

Korte doorlooptijden

Persoonlijke aanpak

Architecture Financiering General

NIBC vastgoed financiering

OIMIO als betrouwbare partner voor NIBC vastgoed financiering

Zoekt u NIBC vastgoed financiering bij een dynamisch en jong bedrijf? Als dochteronderneming van NIBC biedt OIMIO commercieel vastgoed financieringen aan met een persoonlijke benadering en snelle doorlooptijden. Of u nu op zoek bent naar vastgoed financieren met overwaarde, financiering van residentieel vastgoed of andere vormen van bedrijfsvastgoed financieren, wij werken graag met u samen om een succesvol resultaat te behalen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer inlichtingen over de NIBC vastgoedfinanciering bij dochteronderneming OIMIO via onze website.

OIMIO vastgoed financiering voor het mid-market segment

Tot 2020 bood NIBC vastgoed financiering alleen mogelijkheden voor commercieel vastgoed vanaf 10 miljoen euro per transactie. De vraag naar kleinere vastgoedfinancieringsopties onder dit bedrag nam echter aanzienlijk toe, terwijl met name de grote Nederlandse banken in deze sector werkzaam waren. Bovendien zijn de grote banken ook steeds meer op grotere financieringsaanvragen gericht, waardoor er een gat ontstaat in de markt. Begin 2020 ontstond daarom OIMIO, een dochteronderneming van NIBC vastgoedfinanciering dat zich richt op dit mid-market onderdeel. Met een team van ervaren experts biedt OIMIO leningen aan voor commercieel vastgoed van 2,5 tot 15 miljoen euro.

Een persoonlijke aanpak bij de dochter van NIBC vastgoed financiering

Voor OIMIO staat investeren in klantrelaties voorop. Geen financieringsaanvraag is identiek en geen ondernemer gelijk. Samen met u gaan we rond de tafel om te onderzoeken welke NIBC vastgoedfinanciering bij uw plan past. Wij financieren een uiteenlopend aanbod aan commercieel vastgoed. Zo bieden wij naast financieringsoplossingen voor kantoren en bedrijfsruimten ook krediet voor hotels, parkeergarages, winkels en eerstelijns zorgvastgoed. Doordat onze specialisten altijd bereikbaar zijn, kunt u voor uw vragen direct bij OIMIO terecht zodat u meteen weet waar u aan toe bent.

NIBC vastgoed financiering in heel Nederland

OIMIO kent als dochter van NIBC vastgoedfinanciering geen voorkeursgebieden. Doordat de meeste economische activiteit plaatsvindt in de Randstad, zijn wij hier veelal actief. OIMIO financiert echter klanten in heel Nederland, zolang u over een goed doordacht businessmodel beschikt en de juiste kennis en ervaring binnen uw regio heeft. Zo heeft OIMIO een parkeergarage in Groningen gefinancierd, meegewerkt aan een huizenproject in Harderberg en ondersteunt bij de aankoop van een kantoorpand in Maastricht.

OIMIO voor uw financieringsaanvraag

Zoekt u een creatieve financieringsoplossing door een dynamische bank die met u meedenkt? Dan bent u bij OIMIO aan het juiste adres. Doordat de markt voortdurend in beweging is, bekijken we hoe we u zo goed mogelijk kunnen ondersteunen om uw droom te verwezenlijken. Zelfs in onzekere tijden kan onze bank uw vastgoed financieren. Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Doe dan vrijblijvend een aanvraag voor financiering van commercieel vastgoed via onze website.

Een initiatief van NIBC Bank

© Oimio 2023