Doe een financieringsaanvraag

Mogelijk vastgoedfinancieringen voor uw commercieel vastgoed

Zoekt u naar een methode om een nieuw bedrijfspand te financieren? Of wilt u met een alternatieve financiering vastgoed bij een kredietverstrekker lenen? Mogelijk vastgoedfinancieringen biedt mogelijkheden voor zakelijk vastgoed. Vanuit een gezonde visie op ondernemerschap ondersteunt Mogelijk sinds 2016 ondernemers bij een zakelijke hypotheek. Ook investeerders met opgebouwd kapitaal zijn van harte welkom om de financiering van vastgoed voor een ondernemer te ondersteunen. Iedere dag zet Mogelijk alles in zijn werk om ondernemers, investeerders, vastgoedbeleggers en bemiddelaars tevreden te stellen bij hun wensen op het gebied van zakelijk vastgoed. Vraagt u zich af of Mogelijk vastgoedfinancieringen voor u de beste keuze is? Of sluit u toch liever voor het financieren van zakelijk vastgoed een hypotheek af bij een bank? Oimio.nl helpt u bij het vinden van de juiste financiering voor uw beleggingsproject. Doe daarom een financieringsaanvraag via onze website en wij bieden u de beste hypotheek voor zakelijk vastgoed aan.

Mogelijk vastgoedfinanciering denkt mee vanuit gedreven ondernemerschap

Doordat Mogelijk Vastgoedfinanciering is opgericht door de ondernemers Annemieke Schoonderwoerd, Pablo de Loor en Maarten Rövekamp weten zij als geen ander hoe het kloppend hart van een onderneming werkt. Van een pittoresk dorp tot een bruisende stad; als het onroerend goed op een aangename locatie staat, bestaat er de mogelijkheid tot financiering. Het uitgangspunt van Mogelijk Vastgoedfinanciering bleek een doorslaand succes gezien de enorme groei van het bedrijf.

Mogelijk Vastgoedfinanciering en de AFM

De werkwijze van Mogelijk Vastgoedfinanciering is vanaf 2016 compleet doorgelicht door Autoriteit Financiële Markten (AFM) en De Nederlandse Bank (DNB). Beide instanties hebben de handelwijze van Mogelijk goedgekeurd aan de hand van de huidige wet- en regelgeving. Mogelijk Vastgoedfinanciering heeft door de AFM wel de voorwaarden aangepast, dat het krediet niet voor privé doeleinden mag worden gebruikt. Bij Oimio.nl kunt u ervan uitgaan dat wij voldoen aan de voorwaarden van de AFM, waardoor u een financiering ontvangt die netjes geregeld is.

Vraag meteen een financieringsaanvraag aan via de website

Oimio.nl ondersteunt u bij het vinden van de juiste financiering van uw zakelijk vastgoed. Aan de hand van uw aanvraag onderzoeken wij welke mogelijkheden voor uw situatie geschikt zijn. Vervolgens ontvangt u van ons de beste optie voor de financiering van uw commercieel vastgoed tegen een lage rente en gunstige voorwaarden. Doe vrijblijvend een financieringsaanvraag via de website.

Een initiatief van NIBC Bank

© Oimio 2022