Financieringsaanvraag
Financieringsaanvraag

Logistiek vastgoed financieren

Snel duidelijkheid

Korte doorlooptijden

Persoonlijke aanpak

Architecture Financiering General

Professionele financiering van logistiek vastgoed met OIMIO.nl

Online winkelen is aan een grote opmars bezig, waardoor de markt voor grootschalige opslag van goederen aanzienlijk in de lift zit. Dankzij de juiste (her)financiering van uw logistiek vastgoed, zorgt u ervoor dat u optimaal inspeelt op de veranderingen binnen uw sector. Wij koppelen onze ervaring met de koop en verkoop van opslagruimtes en distributiecentra met een transparant financieringsadvies over de beste condities voor uw logistiek vastgoed. Vraag meteen een financieringsaanvraag aan voor een bedrijfspand financieren, winkelpand financieren of een verbouwing financieren met overwaarde.

De beste logistieke vastgoed financiering voor uw situatie

Nederland beschikt over een voorname logistieke positie binnen Europa. Retailers en logistieke dienstverleners dienen hierbij rekening te houden met zowel de distributie in Nederland als de koppeling met hun internationale netwerk. Wij begrijpen als geen ander het ambitieuze karakter binnen uw branche en zetten ons dan ook graag in om uw positie in de logistiek te verbeteren. Onze experts bevinden zich midden in de logistieke sector en begrijpen de uitdagingen waar u mee te maken krijgt. Wij combineren onze technische kennis met de ervaring op het gebied van commerciële transacties, waardoor wij een perfecte aanvulling zijn op uw eigen vastgoedspecialisten.

Doe een financieringsaanvraag voor logistiek vastgoed via de website

Het ontwikkelen van een opslagruimte of distributiecentrum kent een uitdagende combinatie aan factoren, waarbij een goede logistiek vastgoed financiering essentieel is. Met een persoonlijke aanpak en korte doorlooptijden zorgen wij ervoor dat u snel duidelijkheid verkrijgt over de financiering van uw logistiek vastgoed. Vraag meteen vrijblijvend een financieringsaanvraag aan voor logistiek vastgoed voor meer informatie over uw situatie.

 

Een initiatief van NIBC Bank

© Oimio 2023