Financieringsaanvraag
Financieringsaanvraag

Kortlopende vastgoedfinanciering

Snel duidelijkheid

Korte doorlooptijden

Persoonlijke aanpak

Architecture Financiering General

OIMIO voor de beste kortlopende vastgoedfinanciering

Wilt u tijdelijk geld aantrekken om een bedrijfspand te verbouwen naar een serie appartementen? Of zoekt u vanwege een wijziging in het bestemmingsplan een vorm van tijdelijke vastgoedfinanciering om deze periode te overbruggen? Met brugfinanciering houdt u de juiste middelen voorhanden om de verbouwing of transformatie tot een goed einde te brengen. OIMIO.nl biedt een helpende hand bij kortlopende vastgoedfinanciering. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met onze adviseurs op via de website.

Kortlopende vastgoedfinanciering afsluiten als ondernemer

Tijdelijke vastgoedfinanciering is ideaal voor aannemers, projectontwikkelaars of handelaren in vastgoed die bijvoorbeeld winkelpanden of bedrijfsruimtes willen aanschaffen. Het belangrijkste uitgangspunt bij kortlopende vastgoedfinanciering is dat het onderpand na de verbouwing wordt verkocht of geherfinancierd in de nieuwe staat bij de bank. Voor iedere situatie gaan onze specialisten op zoek naar de beste financieringsoplossing. Bij iedere vorm van bedrijfsfinanciering vastgoed, of het nu gaat om het financieren van residentieel vastgoed of de financiering van recreatief vastgoed, leveren wij dan ook maatwerk. Geen financieringsaanvraag is namelijk identiek, waardoor u een passende oplossing verdient.

Hoe vraag ik kortlopende vastgoedfinanciering aan?

Onze adviseurs geven u direct duidelijkheid over de opties van uw financieringsaanvraag. Zodra u een aanvraag voor een kortlopende vastgoedfinanciering indient, onderzoeken onze experts welke bestemming het onderpand heeft, welke omgevingsvergunning noodzakelijk zijn en of het doel te realiseren is. Door onze efficiƫnte processen is de doorlooptijd kort, waardoor u snel de haalbaarheid van de vastgoedfinanciering voor ogen heeft. Wij geven u binnen enkele dagen een eerlijk oordeel over uw aanvraag, waardoor u zich volledig kunt richten op uw bouwplannen. Vervolgens verzamelen we de documenten die noodzakelijk zijn, zoals een taxatierapport, eigendomsbewijs en bouwbegroting. Nadat de aanvraag gefiatteerd is en aan alle voorwaarden voldaan is, zetten we de handtekening voor de kortlopende vastgoedfinanciering onder de overeenkomst en is de overeenkomst gesloten.

Doe direct een aanvraag voor een tijdelijke vastgoedfinanciering

Bent u op zoek naar een tijdelijke vastgoedfinanciering voor uw bouwproject? Onze experts geven u zo snel mogelijk een reactie nadat u het aanvraagformulier op onze website heeft ingediend. Uiteraard kunt u ook met ons contact opnemen voor uitleg en advies. Wij investeren graag in een persoonlijke relatie met onze klanten, zodat wij een succesvolle samenwerking opzetten en resultaat boeken. Samen met u onderzoeken we op welke wijze het vastgoed dat door ons gefinancierd is interessant is voor de gebruikers. Als dochter van NIBC Bank zijn wij werkzaam in het mid-market segment tussen de EUR 2,5 en 15 miljoen. Kortlopende financiering voor uw vastgoedprojecten kan bij OIMIO al met een looptijd vanaf 12 maanden. Wij gaan graag met u in gesprek, dus schroom niet om met ons contact op te nemen. Iedere aanvraag voor kortlopende vastgoedfinanciering voorzien wij van een antwoord.

Een initiatief van NIBC Bank

© Oimio 2023