Financieringsaanvraag
Financieringsaanvraag

Hotel financiering

Snel duidelijkheid

Korte doorlooptijden

Persoonlijke aanpak

Architecture Financiering General

Professionele hotel financiering via OIMIO.nl

De toenemende groei van het toerisme was binnen de hotelbranche een aantrekkelijke markt voor financiers. Helaas heeft COVID-19 een grote impact gehad op de hotelmarkt. Door de uitbraak van het virus draaiden veel banken de geldkraan al spoedig dicht. Toch zijn er mogelijkheden om uw hotel te financieren. OIMIO.nl adviseert u graag over een betrouwbare hotel financiering. Doe meteen een financieringsaanvraag voor een hotel financiering of de financiering van een bedrijfspand via onze website.

Mogelijkheden voor uw hotelfinanciering

Er zijn wel degelijk kansen om de financiering van uw hotel te laten slagen. Zo staan kredietverstrekkers open voor bouwprojecten. Deze nieuwbouwprojecten zijn naar alle waarschijnlijkheid over een paar jaar opgeleverd, waarbij er een grote kans is dat de coronacrisis voorbij is. Ook vragen geldverstrekkers om meer financiële transparantie bij de financieringsaanvragen en onderzoeken ze alle inkomsten van de aanvrager. Zo kijkt men niet alleen naar de hoeveelheid overnachtingen, maar ook naar het restaurant, de opties voor werkplekken, de bar en bijvoorbeeld evenementen en congressen die georganiseerd kunnen worden. Hotels die zich richten op zowel de zakelijke als de consumentenmarkt hebben dan ook de beste kans om een hotel financiering te verkrijgen.

Doe direct een financieringsaanvraag voor hotel financiering

Hotel financiering vereist specifieke kennis van hotelvastgoed en hotelmarkt. OIMIO.nl heeft alle expertise in huis en biedt u een lucratief netwerk binnen de vastgoedsector op het gebied van hotels. Met een goed plan dat helder is onderbouwd, heeft u een grote kans de juiste financiering voor uw hotel rond te krijgen. Doe direct een vrijblijvende financieringsaanvraag bij OIMIO.nl om meer informatie te ontvangen over de financiering van uw hotel. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om te informeren over het financieren van zakelijk vastgoed.

 

Een initiatief van NIBC Bank

© Oimio 2023