Financieringsaanvraag
Financieringsaanvraag

Garage financieren

Snel duidelijkheid

Korte doorlooptijden

Persoonlijke aanpak

Architecture Financiering General

Voordelig een parkeergarage financieren bij OIMIO.nl

Binnen steeds meer gemeenten vormt parkeren onder de grond een belangrijk element van een actief beleid om de binnenstad bereikbaarder en aantrekkelijker te maken. OIMIO.nl vertelt u graag over de mogelijkheden om een garage te financieren. Wij beschikken over een brede kennis en uitgebreid netwerk als het gaat om het investeren in commercieel vastgoed. Van beleggingsfinancieringen tot een bouwfinanciering, wij vinden een geschikte methode om uw investering waar te maken. Vraag direct een financiering voor een garage aan via de website.

De juiste financiering voor uw parkeergarage

Bij de financiering van zakelijk vastgoed als een parkeergarage spelen allerlei elementen een rol. Niet alleen de waarde van de parkeergarage, maar ook uw eigen inbreng, uw ervaring en kennis met de sector, en de liquiditeit en solvabiliteit van uw onderneming spelen een rol. De waarde van de garage hangt in eerste instantie van de locatie. Vanaf de garage dient u gelijk in de buurt van uw bezoekdoel te zijn. Verder maken de aanrijroute, het gebruiksgemak, de vindbaarheid, de promotie en de prijs bij een parkeergarage het verschil. Deze factoren dienen beter te zijn dan andere parkeergarage die zich in de directe omgeving bevinden.

Vraag de financiering van uw garage aan bij OIMIO.nl

Met een ervaren en gepassioneerd team van experts gaan wij aan de slag om voor u de beste optie voor uw financieringsaanvraag te selecteren. Wij maken hierbij gebruik van korte doorlooptijden, waardoor u zo snel mogelijk duidelijkheid heeft over uw financieringsaanvraag. Een persoonlijke aanpak met korte lijnen heeft bij ons de prioriteit. Neem voor meer informatie contact op via de website.

 

Een initiatief van NIBC Bank

© Oimio 2023