Financieringsaanvraag
Financieringsaanvraag

Financiering recreatief vastgoed

Snel duidelijkheid

Persoonlijke aanpak

Korte doorlooptijden

Architecture Financiering General

Betrouwbare financiering van recreatief vastgoed bij OIMIO

Zoekt u een professionele partner voor de financiering van recreatief vastgoed? Heeft u al bepaalde vakantiehuizen op het oog om in te investeren, of wilt u meer weten over de voordelen van recreatief vastgoed? OIMIO.nl biedt als dochteronderneming van NIBC betrouwbare financiering van bedrijfsvastgoed, zoals het financieren van beleggingsvastgoed, de financiering van residentieel vastgoed en het financieren van recreatief vastgoed. Neem vrijblijvend contact met onze experts op om te onderzoeken wat wij voor uw financieringsaanvraag kunnen betekenen.

De voordelen van financieren in recreatief vastgoed

Prachtige vakantiehuizen aan de Zeeuwse kust, of juist vakantiewoningen in de Limburgse heuvels? Het financieren van recreatief vastgoed brengt verschillende voordelen met zich mee. Zo heeft u bij een investering in recreatief vastgoed minder last van hevige schommelingen die onder meer bestaan op de aandelenbeurs. Bij het financieren van recreatief vastgoed hoopt u in de loop der tijd op een waardevermeerdering van het vastgoed. Daarnaast ontvangt u huuropbrengsten van de gebruikers die het recreatief vastgoed huren. Om ervoor te zorgen dat u continu geniet van huuropbrengsten, kunt u een verhuurmakelaar inschakelen. Zo heeft u weinig last van de rompslomp bij het onderhoud van het recreatief vastgoed, maar plukt u wel de vruchten van de huurinkomsten. De adviseurs van OIMIO vertellen u graag welke mogelijkheden er zijn om uw recreatief vastgoed zo optimaal mogelijk te financieren.

Recreatief vastgoed financieren van 2,5 tot 15 miljoen bij OIMIO

Heeft u een duidelijk plan voor ogen om recreatief vastgoed te financieren? Zodra u uw financieringsaanvraag bij OIMIO heeft ingediend, ontvangt u snel en transparant een antwoord over de opties die beschikbaar zijn. Zo is voor u direct helder waar u aan toe bent en kunt u zich focussen op uw plannen. Doordat OIMIO efficiƫnte processen toepast, kunnen onze experts een snelle doorlooptijd neerzetten. Bovendien investeren wij in onze klantrelaties, en komen wij graag bij u langs om de mogelijkheden te onderzoeken. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie of dien direct een financieringsaanvraag in.

Een initiatief van NIBC Bank

© Oimio 2023