Financieringsaanvraag
Financieringsaanvraag

Professionalisering van uw vastgoedfinancieringen

Snel duidelijkheid

Korte doorlooptijden

Persoonlijke aanpak

Architecture Financiering General

Ervaren experts voor professionalisering van uw vastgoedfinancieringen

De wereld van commercieel vastgoed financieren is uniek in zijn soort. De uiteenlopende wet- en regelgeving maakt het investeren in vastgoed complex, zeker als het gaat om grootschalige vastgoedobjecten. Door een ervaren expert als OIMIO in te schakelen, kunt u overleggen over uw specifieke, financiële situatie, zodat u uw vastgoedfinancieringen kunt professionaliseren. Meer weten over onze werkwijze en tarieven? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan via onze website.

Waarom experts inschakelen voor de professionalisering van vastgoedfinanciering?

U heeft een bestaande vastgoedportefeuille, maar wilt deze uitbreiden met de financiering van een nieuw bedrijfspand. Of u wilt investeren in een omvangrijk vastgoedobject waarbij verschillende partijen betrokken zijn. De ervaren experts van OIMIO weten van de hoed en de rand, zodat u op geen enkel moment te maken krijgt met onverwachte (nare) verrassingen. Samen met u gaan wij aan de slag om de meest gunstige vorm van financiering op touw te zetten. Wij hebben wellicht financieringsideeën waar u zelf nog niet op gekomen bent.

Uw vastgoedfinanciering bestendig voor de toekomst

De vastgoedwereld verandert continu. Zo speelt duurzaamheid een steeds grotere rol bij de financiering van bedrijfspanden. Door voortdurende wijzigingen in de wet- en regelgeving wijzigen de eisen die men stelt aan zakelijk vastgoed aanzienlijk. Onze experts denken met u mee, zodat u niet alleen nu, maar ook in de toekomst een optimaal rendement behaalt uit uw investering.

Verschillende soorten financieringen mogelijk bij OIMIO

Bij OIMIO heeft u de keuze uit meerdere soorten van financieringen voor uw vastgoedproject. Zo bieden wij beleggingsfinanciering aan voor de aankoop of herfinanciering van bestaande vastgoedportefeuilles met een looptijd van vijf jaar. Bent u van plan om woningen, logistiek of andere vormen van vastgoed te bouwen, dan zorgen wij voor een bouwfinanciering om uw project te realiseren. Ook verstrekken wij brugfinancieringen met een looptijd vanaf twaalf maanden. Deze brugfinanciering zorgt ervoor dat u voldoende middelen heeft om een grote verbouwing of transformatie voor te bereiden.

OIMIO voor professionele en persoonlijke vastgoedfinanciering

OIMIO is een relatief jonge speler op de Nederlandse vastgoedmarkt, maar heeft als dochter van NIBC Bank ervaren experts in dienst die u van slimme en daadkrachtige vastgoedfinanciering voorzien. Met geavanceerde en innovatieve methodes weten wij voor onze klanten de beste financieringsmogelijkheden te vinden. Wij zijn werkzaam binnen het mid-market segment van 2,5 tot 15 miljoen euro. Bij OIMIO staat een persoonlijke benadering met korte lijnen centraal. Onze experts gaan met u in gesprek om te achterhalen wat uw wensen en verwachtingen zijn. Door onze aanpak zonder poespas weet u direct wat de opties zijn voor uw financieringsaanvraag. Vraag direct meer informatie over OIMIO aan via onze website.

Een initiatief van NIBC Bank

© Oimio 2023