Financieringsaanvraag
Financieringsaanvraag

De Nederlandse vastgoed financiering

Snel duidelijkheid

Persoonlijke aanpak

Korte doorlooptijden

Architecture Financiering General

OIMIO of De Nederlandse vastgoed financiering? Onze experts geven advies

Heeft u een krediet gekregen bij een andere financier, maar wilt u overstappen naar OIMIO? Met een persoonlijke benadering en korte doorlooptijden bieden wij u snel duidelijkheid over de mogelijkheden op het gebied van vastgoed financiering. OIMIO richt zich hierbij op het mid-market segment met investeringen tussen de 2,5 en 15 miljoen euro. Meer weten over onze vastgoed financiering? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

OIMIO vastgoed financiering biedt een plan op maat

Heeft u plannen voor commercieel vastgoed die niet binnen de genoemde voorwaarden van een andere financierder vallen? Of wilt u een hypotheek oversluiten gezien onze aantrekkelijke rentetarieven, waardoor u voordeliger uit bent? De experts van OIMIO staan voor u klaar om uw financiƫle situatie onder de loep te nemen. In veel situaties zien wij kansen om een aantrekkelijkere financiering aan te bieden dan andere kredietverstrekkers. Zo kunt u zich volledig richten op het uitvoeren van uw strategie. Schroom daarom niet om contact op te nemen met onze specialisten voor een vrijblijvend gesprek.

De voordelen van OIMIO vastgoed financiering

Een goede relatie met de klant voor een succesvolle samenwerking; dat is waar het bij OIMIO vastgoed financiering om draait. Zodra u uw financieringsaanvraag indient, zoeken wij voor u een op maat gemaakte oplossing. We analyseren de haalbaarheid van uw strategisch en financieel plan, bekijken welke mogelijkheden er zijn en selecteren de meest voordelige vastgoed financiering tegen een aantrekkelijke rente. Ondanks dat OIMIO een relatief jonge speler is op de vastgoed financieringsmarkt, beschikken onze experts over een jarenlange ervaring binnen de financiering van commercieel vastgoed. We luisteren naar uw wensen en vertalen deze behoeften naar een vorm van financiering die hierop aansluit. Bovendien zijn wij werkzaam in heel Nederland. Van een schitterend hotel in Sittard tot een parkeergarage in het centrum van Groningen, met een onderbouwd financieel plan zetten wij onze schouders eronder om uw plannen werkelijkheid te laten worden. Benieuwd hoe uw vastgoed financiering bij OIMIO eruit komt te zien, bijvoorbeeld de financiering van residentieel vastgoed, financiering van recreatief vastgoed of het financieren van beleggingsvastgoed? Doe direct een financieringsaanvraag via onze website.

Een initiatief van NIBC Bank

© Oimio 2023