Financieringsaanvraag
Financieringsaanvraag

Bouwfinanciering

Snel duidelijkheid

Korte doorlooptijden

Persoonlijke aanpak

Architecture Financiering General

Bouwfinanciering voor de bouw van uw vastgoed

Bent u van plan om met een bouwfinanciering te beleggen in vastgoed? Dan staat u niet alleen. Duizenden beleggers gingen u voor in het investeren in commercieel vastgoed. Beleggen in steen is namelijk niet alleen een van de meest tastbare middelen om in te investeren, ook is de vastgoedmarkt vanuit historisch perspectief stabieler om uw vermogen aan te besteden dan de aandelenmarkt. U kunt uw vermogen investeren in een vastgoedfonds of in een nieuwbouwproject. Bij het financieren van commercieel vastgoed kunt u denken aan het financieren van winkels, woningen, kantoren of bedrijfspanden. Ook zijn er risico’s aanwezig, zoals het onderhouds- en leegstandrisico, wat meteen gevolgen voor uw rendement kan opleveren. Benieuwd naar hoe u met een bouwfinanciering kan investeren in vastgoed? Vraag dan gelijk meer informatie aan via de website.

De voordelen van een bouwfinanciering

Als u als professioneel vastgoedinvesteerder een maximale financiering zoekt en de inzet van uw eigen middelen wilt minimaliseren, is een bouwfinanciering een interessante optie. Bij deze geldverstrekking heeft u het geldbedrag niet ineens nodig, maar in gedeeltes. Daarom storten we de bouwfinanciering in een bouwdepot. Vervolgens kunt u vanuit dit depot de bouw van het commercieel vastgoed financieren. Een belangrijk voordeel van een bouwfinanciering met een bouwdepot is dat u een rentevergoeding krijgt over het bedrag dat zich in het depot bevindt. Deze rentevergoeding is een lager bedrag dan de hypotheekrente. Het bouwdepot kan bovendien toegepast worden voor het voldoen van aflos- en renteverplichtingen van de verhuurhypotheek. Dit is prettig in de situatie dat u gedurende de bouw een periode geen huurinkomsten heeft.

Doe gelijk een financieringsaanvraag voor een bouwfinanciering bij OIMIO.nl

Wilt u investeren in vastgoed, wilt u inlichtingen over het financieren van een nieuwbouwproject of zoekt u meer informatie over een verbouwing financieren met overwaarde? OIMIO.nl voorziet u graag van advies op het gebied van investeringen, aankopen, beleggingen en bouwfinancieringen. Met een uitgebreid netwerk en een uitstekende expertise weten wij u snel duidelijkheid te bieden over een passende bouwfinanciering binnen uw situatie. Doordat wij efficiënte processen hanteren, is de doorlooptijd kort voor het verstrekken van een bouwfinanciering. Bovendien zijn onze relatiemanagers altijd bereikbaar. We komen graag bij u langs om de opties voor de bouwfinanciering met u door te nemen. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op via de website of doe meteen een financieringsaanvraag voor een bouwfinanciering op maat.

Een initiatief van NIBC Bank

© Oimio 2023