Doe een financieringsaanvraag

Beleggen in vastgoed dankzij de juiste beleggingsfinanciering

Bent u op zoek naar een manier om uw vermogen te vergroten met uw spaargeld? Beleggen in vastgoed is in dat geval een uitstekende keuze. Met deze vorm van beleggen behaalt u een hoger rendement uit uw spaartegoeden. Oimio.nl biedt voor de aankoop of herfinanciering in commercieel vastgoed financieringen met een looptijd tot vijf jaar. Vul uw gegevens in op de website en ontvang van ons een vrijblijvend aanbod voor het financieren van beleggingspanden.

Wat houdt financieren van beleggingspanden in?

Bij de financiering van beleggingspanden gaat het om een meerjarige financiering die een kredietverstrekker verleent om zowel klein- als grootschalig zakelijk vastgoed te financieren. Bij kleinschalige projecten kunt u denken aan een villa die als kantoor wordt gebruikt of een winkelpand financieren. Met grootschalig zakelijk vastgoed gaat het over het financieren van bedrijfspanden, distributiecentra, hotels en winkelcentra. De rente en aflossing die bij de lening voor het beleggingspand ontstaan, worden van de huurinkomsten betaald. Oimio.nl is niet alleen uw partner als het gaat om financiering van de aankoop van het zakelijk vastgoed, maar ondersteunt u ook bij de herfinanciering van commercieel vastgoed.

Waarom een beleggingspand financieren?

Investeren in commercieel vastgoed klinkt voor velen als iets wat u op dit moment nog niet kunt verwerkelijken. Oimio.nl beschikt echter over hypotheken voor beleggingspanden waardoor u wel een beleggingspand kunt financieren. Er zijn een aantal redenen om het financieren van een beleggingspand te realiseren:

• U behaalt een hoog rendement

In vergelijking met sparen en aandelen levert investeren in vastgoed het hoogste rendement op. Niet alleen ontvangt u iedere maand de huuropbrengst van het commercieel vastgoed, ook stijgt het bedrijfspand in waarde. De huurinkomsten creëren een continue castflow waarmee u niet alleen de hypotheek voor het beleggingspand betaalt, maar ook nieuwe investeringen kunt ontplooien. Ook de meerwaarde van het bedrijfspand op de lange termijn kunt u inzetten voor nieuwe investeringen.
• Continue inkomstenbron

Bij het financieren van beleggingspanden heeft u, met de aankoop van de juiste objecten, iedere maand een positieve inkomstenstroom. Als de inkomsten meer opleveren dan de maandelijkse hypotheek kosten, behaalt u iedere maand winst op de verhuur van uw beleggingspand.
• Beleggingspanden financieren en de fiscus

Kiest u ervoor om te investeren in onroerend goed welke niet uw hoofdverblijf is, dan ziet de fiscus deze aankoop als een belegging. In dat geval valt het onroerend goed onder het belastingstelsel van Box 3. U geeft vervolgens de netto vermogenswaarde van het onroerend goed op aan de Belastingdienst. Hiervoor trekt u de uitstaande hypotheek van de WOZ-waarde af. De werkelijke inkomsten, zoals de huurinkomsten, hoeft u niet bij de fiscus op te geven.


Vraag vrijblijvend hypotheek voor financieren in een beleggingspand

Overweegt u om te investeren in een beleggingspand, maar weet u niet zeker of dit haalbaar is? Het team van ervaren en gepassioneerde experts van Oimio.nl staat voor u klaar om u te adviseren over een hypotheek voor een beleggingspand. Wij werken met snelle doorlooptijden, waardoor u direct weet waar u aan toe bent. Bovendien hanteren wij een persoonlijke aanpak, waarbij onze relatiemanagers altijd bereikbaar zijn om u van advies te voorzien. Vaak is er meer mogelijk dan u voor ogen had. Doe direct een financieringsaanvraag via onze website.

Een initiatief van NIBC Bank

© Oimio 2022