Financieringsaanvraag
Financieringsaanvraag

Beleggingspanden financieren

Snel duidelijkheid

Korte doorlooptijden

Persoonlijke aanpak

Architecture Financiering General

Beleggen in vastgoed dankzij de juiste beleggingsfinanciering

Bent u op zoek naar een manier om uw vermogen te vergroten met uw spaargeld? Beleggen in vastgoed biedt in dat geval uitstekende mogelijkheden. Met deze vorm van beleggen behaalt u doorgaans een hoger rendement dan op uw spaartegoeden. OIMIO.nl biedt voor de aankoop of herfinanciering in commercieel vastgoed financieringen met een looptijd tot vijf jaar. Vul uw gegevens in op de website en ontvang van ons een vrijblijvend aanbod voor het financieren van beleggingspanden.

Wat houdt financieren van beleggingspanden in?

Bij de financiering van beleggingspanden gaat het om een meerjarige financiering die een kredietverstrekker verleent om zowel klein- als grootschalig zakelijk vastgoed te financieren. Bij kleinschalige projecten kunt u denken aan een villa die als kantoor wordt gebruikt of een winkelpand financieren. Met grootschalig zakelijk vastgoed gaat het over het financieren van bedrijfspanden, distributiecentra, hotels en winkelcentra. De rente en aflossing die bij de lening voor het beleggingspand ontstaan, worden van de huurinkomsten betaald. OIMIO.nl is niet alleen uw partner als het gaat om financiering van de aankoop van het zakelijk vastgoed, maar ondersteunt u ook bij de herfinanciering van commercieel vastgoed.

Waarom een beleggingspand financieren?

Investeren in commercieel vastgoed klinkt voor velen als iets wat u op dit moment nog niet kunt verwerkelijken. OIMIO.nl beschikt echter over hypotheken voor beleggingspanden waardoor u wel een beleggingspand kunt financieren. Er zijn een aantal redenen om het financieren van een beleggingspand te realiseren:

• Het behalen van een hoog rendement

In vergelijking met sparen kunnen investeringen in vastgoed een hoger rendement opleveren. Niet alleen ontvangt u iedere maand de huuropbrengst van het commercieel vastgoed, ook kan het bedrijfspand in waarde stijgen. De huurinkomsten creëren een continue castflow waarmee u niet alleen de hypotheek voor het beleggingspand betaalt, maar ook nieuwe investeringen kunt ontplooien. Ook de meerwaarde van het bedrijfspand op de lange termijn kunt u inzetten voor nieuwe investeringen.

• Continue inkomstenbron

Bij het financieren van beleggingspanden heeft u, met de aankoop van de juiste objecten, iedere maand een positieve inkomstenstroom. Als de inkomsten meer opleveren dan de maandelijkse hypotheek kosten, behaalt u iedere maand winst op de verhuur van uw beleggingspand.

Vraag vrijblijvend hypotheek voor financieren in een beleggingspand

Overweegt u om te investeren in een beleggingspand, maar weet u niet zeker of dit haalbaar is? Het team van ervaren en gepassioneerde experts van OIMIO.nl staat voor u klaar om u te adviseren over een hypotheek voor een beleggingspand. Wij werken met snelle doorlooptijden, waardoor u direct weet waar u aan toe bent. Bovendien hanteren wij een persoonlijke aanpak, waarbij onze relatiemanagers altijd bereikbaar zijn om u van advies te voorzien. Vaak is er meer mogelijk dan u voor ogen had. Doe direct een financieringsaanvraag via onze website.

Een initiatief van NIBC Bank

© Oimio 2023