Financieringsaanvraag
Financieringsaanvraag

Beleggingsfinanciering

Snel duidelijkheid

Korte doorlooptijden

Persoonlijke aanpak

Architecture Financiering General

Beleggingsfinanciering met een goed rendement

Als u van plan bent om te gaan investeren in commercieel vastgoed of vastgoed wilt gaan verhuren, is een beleggingsfinanciering een uitstekende wijze van financieren. Zowel voor de grote als de kleine vastgoedbelegger biedt OIMIO.nl interessante mogelijkheden om te beleggen in vastgoed met een goedrendement. Voor de aankoop of herfinanciering van bestaande portefeuilles verstrekken wij financieringen met een looptijd tot vijf jaar. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Doe direct vrijblijvend een financieringsaanvraag via onze website voor meer informatie.

Wat is een beleggingsfinanciering?

Met een beleggingsfinanciering wordt een meerjarige financiering bedoeld die door een geldverstrekker wordt verleend voor zowel klein- als grootschalig commercieel vastgoed. Bij het kleinschalig vastgoed gaat het om onroerend goed als een kantoorvilla of winkelpand financieren. Bij het grootschalig vastgoed kunt u denken aan het financieren van hotels, distributiecentra, bedrijfspanden of winkelcentra. De aflossingen en rente van de beleggingsfinanciering worden uit de huurinkomsten voldaan. OIMIO.nl verzorgt zowel de herfinanciering als de financiering voor de aankoop van klein- en grootschalig commercieel vastgoed dat voor de verhuur is bestemd.

Beleggingsfinanciering en de waarde van het vastgoed

De waarde van het beleggingspand hangt van een aantal factoren af. Wellicht het belangrijkste element is de locatie. De waarde van een pand varieert enorm, niet alleen per stad, maar ook per stadsdeel. Ook beïnvloedt achterstallig onderhoud de waarde van het beleggingspand. In de meeste gevallen dient de nieuwe eigenaar het beleggingspand te renoveren. Dit heeft invloed op het rendement van de beleggingsfinanciering. Het is daarom belangrijk dat u goed de kosten en inkomsten doorrekent, zowel in de huidige staat als in de toekomst, zodat u precies voor ogen hebt wat het nettorendement is.

Beleggingsfinanciering om te investeren in vastgoed

Ons team van specialisten adviseert u over het aantrekken van de juiste beleggingsfinanciering, tegen de meest gunstige voorwaarden. Dankzij onze expertise van de markt bieden wij elke vastgoedbelegger een lucratief voorstel met een lage rente. Onze experts onderzoeken door middel van een haalbaarheidsstudie hoe u eventuele valkuilen binnen uw belegging kunt voorkomen. Zo bent u ervan verzekerd dat u op een verantwoorde wijze investeert en maximaal geniet van een stijgend rendement.

Beleggingsfinanciering en eigen inbreng

Voor het regelen van een beleggingsfinanciering hanteren we bij OIMIO een LTV van maximaal 65 procent. Dit houdt in dat de waarde van de lening nooit meer dan 65 procent van de getaxeerde waarde van het commercieel vastgoed bedraagt. Het geld dat wij ter beschikking stellen hangt niet alleen af van het eigen vermogen, maar ook van de waarde van het commercieel vastgoed. Stel u heeft € 3.500.000,- aan eigen vermogen, en er staat een bedrijfspand te koop met een waarde van € 10.000.000,-. Dan zijn wij bereid een lening te verstrekken van maximaal 65 procent van het vastgoed, oftewel € 6.500.000,-.

Regel uw beleggingsfinanciering bij OIMIO.nl

Vanwege de lage rente is het zonde om uw geld op een spaarrekening te laten rusten. Velen zijn u dan ook al voorgegaan om te investeren in vastgoed. OIMIO.nl vertelt u graag wat er mogelijk is. Wij geven u zo snel mogelijk duidelijkheid over de opties van een financieringsaanvraag. Hierdoor weet u gelijk waar u aan toe bent. Doordat wij efficiënte bedrijfsprocessen toepassen, realiseren wij bovendien een korte doorlooptijd. Verder hanteren wij een persoonlijke benadering, waarbij onze relatiemanagers altijd voor u bereikbaar zijn om u te voorzien van advies over uw beleggingsfinanciering. In veel gevallen is er meer mogelijk dan u voor ogen had op het gebied van beleggingsfinancieringen. Vraag meteen een financieringsaanvraag aan via de website en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Een initiatief van NIBC Bank

© Oimio 2023